Beijing cheap hotels

3 beste goedkope hotels in Peking

Een van de mekka’s van China is Peking. Voor zowel bezoekers als burgers is Peking een enorme en interessante stad waar veel te ontdekken valt. Peking is ook de hoofdstad van China, dus er zit veel geschiedenis en cultuur in verpakt.

Of u nu in Peking bent voor toerisme of zaken, er is veel te beleven. Als u één Chinese stad zou moeten kiezen, zou dit waarschijnlijk een topkeuze zijn. Dus, houdt u vast en maak u klaar voor een echt unieke ervaring.

Reizen naar dit deel van de wereld is niet goedkoop. Vooral voor mensen in het westen kunnen de kosten van luchtvaartmaatschappijen en accommodatie erg hoog zijn. U heeft dus een manier nodig om wat extra geld te besparen. De beste manier om dat te doen is door in een goedkoop hotel te verblijven.

Hier zijn drie van de beste goedkope hotels in Peking!

 

Jingshan Garden Hotel Beijing

Jingshan Hotel

Het eerste budgethotel op onze lijst is het Jingshan Garden Hotel. Dit is een klein, intiem hotel waar geen hoog prijskaartje aan hangt. Met het geld dat u bespaart, kunt u dus verschillende aspecten van de stad ervaren.

Er zijn slechts 16 kamers, dus u krijgt een meer persoonlijke ervaring. U bent niet zomaar een nummer voor een grote bedrijfslocatie. U bent op een familie-georiënteerde locatie die weet hoe u een goede waarde aan uw verblijf kunt geven.

Je bent ook op een heel goede locatie. U heeft uitzicht op de tempels van Jingshan Park en alles wat er omheen ligt. Dit is echt een unieke en leuke plek om te verblijven in Peking. Als u wilt een langzamer en meer rustige hoek van de hoofdstad, dit is de plek om te zijn.

Er is ook een echt geweldige eetervaring die ter plaatse kan worden gekocht. Er is een privé-eetkamer voor u en uw gasten om een echt geweldige Chinese maaltijd te hebben die zo authentiek is als het wordt. Als u een echt geweldige eetervaring wilt, hoeft u niet ver weg te gaan.

Hotel details

Adres:
No. 68 C, Sanyanjing Hutong, Dongcheng District, 100009 Peking, China.

Gastenbeoordeling:
4.5 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €70

Meer informatie

 

Kelly's Courtyard Beijing

Kelly’s Courtyard Hotel

Hoewel sommige budgethotels geen stijl hebben en extreem basic zijn, volgt Kelly’s Courtyard Hotel die trend niet. Dit is een zeer stijlvol en uniek hotel dat in de wijk Xidan ligt. Als u niet weet wat dat is, staat het bekend als de Chinese Wall Street. Er zijn dus tal van mogelijkheden om te winkelen en zaken te doen in het gebied.

Er is ook een goede hoeveelheid geschiedenis verpakt in het gebied. Met het Plein van de Hemelse Vrede en de Verboden Stad in de nabije omgeving, kunt u een korte taxirit maken vanaf het hotel en genieten van zeer iconische aspecten van Peking.

Als we het specifiek over het hotel hebben, zijn er een paar factoren om in gedachten te houden. Ten eerste zijn de kamers zeer eenvoudig maar toch van hoge kwaliteit. Er zijn geen suites of upgrade-opties, want u krijgt ofwel een tweepersoonskamer met twee bedden ofwel een tweepersoonskamer. Dat is het, dus uw keuzes zijn beperkt, maar dat kan een goede zaak zijn.

Er is ook gratis WiFi en een terras om te ontspannen. Al met al is Kelly’s Courtyard Hotel een geweldig budgethotel dat nog steeds veel waarde toevoegt aan uw verblijf, zowel wat betreft de fysieke locatie als de voorzieningen.

Hotel details

Adres:
No.25 Neixiaoyuan Hutong Bingmasi Hutong, Xisi South Street, Xicheng, 100034 Peking, China.

Gastenbeoordeling:
4.4 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €55

Meer informatie

 

Refactoring Space Beijing

Refactoring Ruimte Peking Wang Fu Jing

Om onze lijst af te ronden, is er de Refactoring Space Peking Wang Fu Jing. Dit is een ander hotel waar de fysieke locatie is koning. Dit hotel ligt op minder dan twee mijl van de Verboden Stad, minder dan een mijl van Wangfujing Street, en ook dicht bij vele top gebieden van Peking. Aan het eind van de dag, wilt u in een hotel dat grote waarde levert in en uit het gebouw. Deze optie doet beide.

De kamers zijn zeer modern en elegant op een eenvoudige manier. Als u niet te veel geld uitgeeft aan een hotelkamer, kunt u geen toeters en bellen verwachten. Dit hotel heeft net genoeg om uw geld waard te zijn.

Dit is ook een optie die mogelijkheden biedt om uw kamer te upgraden. U kunt kiezen voor een eenvoudige tweepersoonskamer, maar er is ook een gezinskamer. Als u met drie of vier personen reist, zult u voor de familiekamer willen gaan. Dit geeft u meer slaapmogelijkheden en een beetje extra ruimte om te ontspannen. Dit is een andere reden waarom Refactoring Space Peking een geweldige keuze is.

Hotel details

Adres:
No. 93, Yan Le Hu Tong, Dongcheng, 100010 Peking, China.

Gastenbeoordeling:
4.8 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €40

Meer informatie

 

Over onze goedkope hotelaanbevelingen in Peking

Wij zijn een reisonderzoeksbureau. Ons team helpt u de beste goedkope hotels in Peking te ontdekken door het internet voor u te onderzoeken. We hebben ook een aantal van deze plaatsen bezocht. Het is dus niet alleen onze mening, maar de mening van duizenden reizigers die u voor zijn geweest. Wij maken het u gemakkelijk om de beste budgethotels in de stad te vinden.

Let op, wij vermelden alleen hotels met een geaggregeerde gastenbeoordeling van ten minste 4,0 uit 5. Wij verzamelen alle beoordelingen van verschillende boekingssites en andere onbevooroordeelde beoordelingswebsites. Elk hotel in deze lijst moet een prijs hebben van €100 of minder per nacht. Daarom kunt u er zeker van zijn dat alle bovenstaande hotels bieden u een geweldig en betaalbaar verblijf in Peking.

 

Laagste prijsgarantie

Wij werken samen met Booking.com en Hotels.com. Beide boekingswebsites bieden de laagste prijsgarantie, zodat u er zeker van kunt zijn dat u altijd de beste deal krijgt voor bovenstaande hotels. Als u elders een betere prijs hebt gezien, hoeft u alleen maar contact op te nemen met de boekingswebsite en zij betalen u het verschil onmiddellijk terug. U kunt tot de dag voor het inchecken de prijs vergelijken.

We raden u ook aan onze gids te lezen over hoe u geld kunt besparen op hotelboekingen. Het is een lijst met tips over wanneer u een hotel moet boeken, welke tools u kunt gebruiken en andere dingen die u kunt doen om uw favoriete hotel te vinden tegen een betaalbare prijs.

 

Top 3 goedkope hotels in Peking

Laten we deze betaalbare reisgids samenvatten. Op basis van duizenden gastenbeoordelingen zijn dit de beste budgethotels in Peking:

 

Meer Peking gidsen

Leer de stad nog beter kennen door onze andere artikelen over Peking te lezen:

Waar overnachten in Peking

Boetiekhotels in Peking

Luxe hotels in Peking

Hostels in Peking