Milwaukee boutique hotels

5 beste boetiekhotels in Milwaukee

Milwaukee is een interessante en diverse stad in de staat Wisconsin. De stad staat bekend om zijn rijke geschiedenis, culturele bezienswaardigheden en vele trendy wijken. Milwaukee trekt een grote verscheidenheid aan mensen naar de stad en is een populaire plek geworden voor jonge professionals, kunstenaars en creatievelingen.

Bezoekers aan de stad zullen onder de indruk zijn van de moderne architectuur en levendige attracties zoals het Milwaukee Art Museum, en unieke schatten zoals het Harley Davidson Museum.

De stad bruist van de uitstekende restaurants, winkels en boetieks. Voor iedereen die de stad bezoekt is er een prachtige selectie boetiekhotels om uit te kiezen, gelegen in enkele van Milwaukee’s trendy buurten.

Van de Historic Third Ward bekend om zijn historische architectuur tot Bay View bekend om zijn prachtige parken en buitenruimtes.

Om het u gemakkelijk te maken, hebben we de vijf beste boetiekhotels voor u uitgekozen tijdens uw verblijf in de stad Milwaukee.

 

Kinn Guesthouse Bay View

Kinn Guesthouse Bay View

Het Kinn Guesthouse Bay View is een indrukwekkend boetiekhotel in de trendy wijk Bay View in Milwaukee. De levendige buurt heeft veel winkels, restaurants en attracties in de buurt waar gasten van kunnen genieten.

De kustlijn van Lake Michigan ligt ook op loopafstand of gasten kunnen de vele uitstekende galerieën, theaters en muziekpodia verkennen die op korte afstand van het hotel liggen.

Het hotel heeft een interessante ontwerpstijl en beschikt over acht unieke kamers, elk met een eigen karakteristiek ontwerp en inrichting. De kamers zijn allemaal ontworpen volgens een hoge standaard en weerspiegelen het stijlvolle gevoel van de buurt.

De kamers variëren van gezellige studio’s met zichtbare bakstenen tot ruime suites en zijn voorzien van voorzieningen zoals gratis WiFi, smart tv’s en gratis toiletartikelen.

Ondanks de verfijnde stijl van het hotel zijn gezinnen en huisdieren van harte welkom. Elke kamer is zorgvuldig ontworpen met comfortabele Omaha-matrassen en privébadkamers met gelikte inloopdouches met metrotegels en lokale handgemaakte zeepjes van Ursa.

Het hotel heeft een gezellige sfeer met gemeenschappelijke ruimtes zoals de gemeenschappelijke keuken. Deze moedigt mensen aan om hun eigen maaltijden in elkaar te flansen en is volledig uitgerust met een koelkast, een pro-serie fornuis en keukengerei.

Natuurlijk, als u wilt ontspannen en u maaltijden voor u wilt laten maken, is het hotel de thuisbasis van het Italiaanse restaurant Sorella, dat rustiek-Italiaanse gerechten serveert.

Al met al biedt het Kinn Guesthouse Bay View een uniek en comfortabel verblijf in een van Milwaukee’s meest interessante en levendige buurten.

Hotelgegevens

Adres:
2535 South Kinnickinnic Avenue, Milwaukee, WI 53207, Verenigde Staten van Amerika.

Beoordeling gasten:
4.7 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €140

Meer info

 

Saint Kate Arts Hotel

Saint Kate Hotel

Het Saint Kate Arts Hotel is een boetiekhotel in het bruisende centrum van Milwaukee, in de populaire theaterwijk.

Het hotel staat bekend om zijn op kunst geïnspireerde ontwerp en de focus op het promoten van lokale kunst. Elk aspect van het hotel is beïnvloed en geïnspireerd door schilderijen, muziek of beeldhouwkunst.

Het hotel is ook de thuisbasis van de Gallery, een kunstmuseum waar hedendaagse kunst van lokale en nationale kunstenaars wordt getoond.

De Gallery organiseert tentoonstellingen, lezingen en workshops voor bezoekers en de gemeenschap, waardoor het hotel een belangrijk knooppunt wordt binnen de kunstscene van Milwaukee.

De kamers in het hotel hebben een moderne en eigentijdse uitstraling met een monochroom design. De kamers variëren in grootte van gezellige deluxe kamers tot grotere suites.

Wat de kamers echter speciaal en uniek maakt, zijn de weloverwogen accenten zoals platenspelers, ukeleles en originele kunst in elke kamer. Natuurlijk zijn ook alle moderne hotelfaciliteiten aanwezig, met comfortabele bedden, eigen badkamers en flatscreentelevisies.

Gasten van het Saint Kate Hotel kunnen genieten van een maaltijd in een van de restaurants van het hotel of ontspannen met een drankje in de bar of de champagnekamer genaamd de Giggly. Het eten in het hotel varieert van heerlijke zelfgemaakte pizza’s bij Proof Pizza tot heerlijk dineren in restaurant Aria.

Al met al is het Saint Kate Hotel de ideale bestemming voor kunstliefhebbers die op zoek zijn naar een uniek verblijf in de stad Milwaukee.

Hotelgegevens

Adres:
139 East Kilbourn Avenue, Milwaukee, WI 53202, Verenigde Staten van Amerika.

Beoordeling gasten:
4.6 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €175

Meer info

 

Hotel Metro Milwaukee

Hotel Metro

Het elegante Hotel Metro is een modieus en boeiend hotel in het centrum van Milwaukee. Dit hotel is gevestigd in een opmerkelijk historisch Art Deco-gebouw, dat oorspronkelijk gebouwd is in de jaren 1930 en vervolgens is gerenoveerd met moderne faciliteiten van topklasse.

Het hotel straalt verfijning en allure uit en belichaamt volledig de Art Deco erfenis door middel van opvallende lichtinstallaties en oogverblindend meubilair. Het hotel heeft 63 kamers en suites met diepzwarte muren met gouden accenten en elke kamer heeft een 42-inch flatscreentelevisie en gratis WiFi.

Voor degenen die op zoek zijn naar het toppunt van ontspanning is er de Spa King kamer, met een spabad op de kamer en royale badvoorzieningen. De suites in Hotel Metro bieden veel ruimte, compleet met een complete eethoek en een aparte leefruimte.

Hotel Metro biedt een scala aan dineermogelijkheden en komt tegemoet aan de smaak van gasten met het gastronomische eethuis ‘Oggies’ met Europese invloeden en de lounge ‘Pufferfish Tiki’ op het dak.

Bezoekers kunnen genieten van verrukkelijke cocktails terwijl ze genieten van een panoramisch uitzicht over de stad. Het hotel beschikt ook over een uitstekend fitnesscentrum en biedt besloten vergader- en evenementenruimten voor zakelijke doeleinden.

Hotel Metro heeft een gunstige ligging en ligt op korte loopafstand van tal van topattracties in Milwaukee, zoals het Pabst Theatre, het Harley-Davidson Museum en Discovery World. Bovendien biedt het hotel een gratis pendeldienst naar nabijgelegen attracties en een conciërgebalie met parkeerservice.

New York Times recensie:

“Centraal gelegen is het 1927 art moderne Hotel Metro, nog zo’n stijlvol gerestaureerd stadsmonument. Het ligt op loopafstand van het Milwaukee Art Museum, het Pfister Hotel, de rivier de Milwaukee en andere bezienswaardigheden van de stad. Het ligt ook dicht bij een halte van The Hop, het nieuwe tramsysteem van Milwaukee. Er is valet parking en het Frans georiënteerde restaurant Pastiche van het hotel serveert een goed ontbijt.”

Hotelgegevens

Adres:
411 East Mason Street, Milwaukee, WI 53202, Verenigde Staten van Amerika.

Beoordeling gasten:
4.3 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €180

Meer info

 

Dubbel Dutch Milwaukee

Dubbel Dutch Hotel

Het Dubbel Dutch Hotel is een boetiekhotel in de trendy wijk Walker’s Point in Milwaukee, Wisconsin. Het hotel ligt dicht bij vele uitstekende restaurants, cafés en bars, en is een populaire buurt voor jonge professionals en kunstenaars.

Het Dubbel Dutch Hotel ligt ook op korte rij- of fietsafstand van andere populaire attracties in Milwaukee, zoals het Milwaukee Art Museum, het Harley-Davidson Museum en Lake Michigan.

Het hotel is gevestigd in een historisch dubbel herenhuis en is intiem met slechts negen unieke kamers, elk zorgvuldig ontworpen met een eigentijdse mix van vintage en moderne details. Elke kamer heeft een flatscreentelevisie, gratis WiFi en een eigen badkamer en is voorzien van comfort.

Klassieke kamers worden overspoeld met natuurlijk licht en zijn ingericht met op maat gemaakte meubels, lokaal geproduceerde tapijten en kunstwerken om de kamer persoonlijkheid te geven. De Suites van het hotel bieden grote erkers en aparte woonruimtes waar gasten kunnen ontspannen.

Gasten van het hotel kunnen genieten van gezelligheid in de Gülden Room, met een gezellige open haard, waar u kunt genieten van handgemaakte cocktails en kleine gerechten terwijl u andere gasten van het hotel ontmoet.

In de Gülden Room worden ook wekelijkse trivia-avonden en Tarotkaartlezingen gehouden voor gasten die op zoek zijn naar nachtelijk entertainment.

Over het geheel genomen biedt het Dubbel Dutch Hotel een bijzonder verblijf in een historische en levendige wijk van Milwaukee, waardoor het een uitstekende keuze is voor reizigers die op zoek zijn naar een kleinere en intiemere boetiekhotelervaring.

Hotelgegevens

Adres:
817 N Marshall St, Milwaukee, WI 53202.

Beoordeling gasten:
4.5 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €280

Meer info

 

The Iron Horse Hotel

Iron Horse Hotel

Het trendy Iron Horse Hotel, een aantrekkelijk boetiekhotel van rode bakstenen, ligt in Milwaukee, Wisconsin’s Historic Fifth Ward. Gelegen in het chique Historic Fifth Ward district, dat ooit werd erkend als het centrum van industrie en productie, is dit grote pakhuis zorgvuldig omgetoverd tot een opvallend hotel.

Het hotel heeft 100 kamers, standaardkamers, suites en penthouses, allemaal met een gedurfde, eigentijdse loft-stijl. De kamers stralen een rustieke elegantie uit door donkere tinten, leren meubilair en zichtbaar origineel metselwerk.

Elke kamer is uitgerust met luxe voorzieningen zoals zachte badjassen en eersteklas toiletartikelen, evenals flatscreentelevisies en stijlvolle moderne ensuite badkamers.

Het boetiekhotel beschikt over uitstekende voorzieningen, waaronder een fitnesscentrum en een gezellige massagespa. Gasten hebben toegang tot diverse eetgelegenheden, zoals het bijzondere restaurant Branded, dat klassieke cocktails en voortreffelijke pubgerechten serveert.

Het echte hoogtepunt is echter het Ash restaurant, waar seizoensgebonden Amerikaanse gerechten boven een open vuur worden bereid.

Iron Horse Hotel ligt in het historische Third Ward en is een ideale optie voor bezoekers die de stad willen ontdekken. Het etablissement is speciaal ontworpen voor motorliefhebbers, zoals de naam al aangeeft, en trekt veel motorgroepen die het gebied bezoeken.

Het hotel biedt zijn motorrijdende klanten een overdekte parkeerplaats, banken om laarzen en helmen op te bergen en robuuste haken om lederen spullen aan op te hangen in elke gastenkamer. Bovendien ligt het Harley-Davidson Museum vlakbij het hotel, net over de brug.

Frommers recensie:

“Het motorvriendelijke Iron Horse Hotel ligt aan de overkant van de gracht van het Harley-Davidson Museum en biedt voorzieningen zoals laars- en leeropslag op de kamer, overdekte parkeerplaats voor motorfietsen en een wasstraat voor motorfietsen. Het boetiekhotel heeft ook voorzieningen waardoor zakenreizigers en vakantiegangers zich thuis voelen.”

Hotelgegevens

Adres:
500 West Florida Street, Milwaukee, WI 53204, Verenigde Staten van Amerika.

Beoordeling gasten:
4.4 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €120

Meer info

 

Over onze boetiekhotel aanbevelingen in Milwaukee

Wij zijn een reisonderzoeksbureau. Wij helpen u de beste boetiekhotels in Milwaukee te ontdekken door het internet voor u af te speuren. Het is niet alleen onze mening, het is de mening van vele reizigers die u voor zijn geweest.

We maken het u gemakkelijk om te weten te komen welke coole designhotels en unieke designhotels er op het eiland zijn. Sommige zijn misschien wel zo romantisch dat u uw kamer niet meer uit wilt.

Houd er rekening mee dat we alleen hotels weergeven met een totale beoordeling van ten minste 4,0 uit 5. Wij verzamelen alle beoordelingen van verschillende boekingssites en andere onbevooroordeelde beoordelingswebsites.

U kunt er dus zeker van zijn dat alle bovenstaande hotels u een geweldig verblijf in Milwaukee bieden.

 

Beste prijsgarantie

Krijg de beste aanbiedingen en prijzen voor uw verblijf in Milwaukee met Booking.com en Hotels.com! Ze bieden prijsmatching, waardoor u gegarandeerd de laagste online prijs krijgt.

Als u ten minste 24 uur voor het inchecken op een andere website een goedkopere aanbieding vindt voor dezelfde hotelkamer, neem dan contact met hen op om het verschil terug te vragen.

 

Top 5 boetiekhotels in Milwaukee

Laten we deze gids snel samenvatten. Op basis van duizenden beoordelingen van gasten en tips van reisdeskundigen zijn dit de beste boetiekhotels in Milwaukee:

 

Meer tips over Milwaukee

Krijg meer geweldige inzichten zoals in de bovenstaande gids! Bekijk ook deze andere artikelen over Milwaukee:

Waar overnachten in Milwaukee

Goedkope hotels in Milwaukee

Luxe hotels in Milwaukee