Munich boutique hotels

5 beste boetiekhotels in München

Of het nu is om een professionele voetbalclub te zien spelen, het Oktoberfest bij te wonen of gewoon te genieten van de plaatselijke cultuur, er zijn veel redenen om München te bezoeken. Als de op twee na grootste stad van Duitsland, in termen van bevolking, is er veel opeengepakt in de straten.

Dus, of het nu voor zaken is of voor een familiereis, München is een hotspot die moet worden verkend. Een van de beste manieren om in een stad als München te verblijven is in een boetiekhotel.

Boutique hotels zijn kleinere accommodaties die zich richten op de klantervaring in plaats van op het binnenharken van de cijfers.

Uw verblijf in München moet inclusief zijn en afgestemd op uw behoeften. Dat gezegd hebbende, kan deze stijl van accommodatie uw beste gok zijn. Hier zijn de vijf beste boetiekhotels in München!

 

Roomers Munich

Roomers Hotel

De plek om onze lijst af te trappen is het Roomers Hotel. Dit is een soort smeltkroes in termen van design en gevoel als je binnenkomt. Het is ontworpen door Nederlandse ontwerpers, maar heeft ook een Japans restaurant en een Italiaans gevoel door de inrichting.

Waarom? Nou, waarom niet? Dit is een interessante mix in een toch al interessante stad.

Er zijn in totaal 281 kamers, wat aan de hoge kant is voor boutique hotels, maar het heeft niet dat gevoel. U voelt u hier nog steeds gewaardeerd en verzorgd. Dus, als u wilt verblijven op een unieke plek die veel waarde heeft in termen van coolheid en accommodaties, is The Roomers Hotel de plek om te beginnen.

Hotel details

Adres:
Landsberger Strasse 68, Schwanthalerhöhe, 80339 München, Duitsland.

Gastenbeoordeling:
4.3 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €165

Meer informatie

 

Munchen Palace

Hotel München Palace

Als u op zoek bent naar een kleinere accommodatie die niet inboet aan voordelen of voorzieningen, dan is Hotel München Palace een fantastische optie. Hoewel er slechts ongeveer 90 kamers zijn, doen de diensten en voorzieningen niet onder voor die van chique etablissementen die veel geld kosten.

Een van de voordelen is het restaurant met zitplaatsen in de hele tuin. U kunt er niet alleen heerlijk eten, maar ook in de natuur. Er is ook een bar, dus uw favoriete biertje of cocktail pakken kan niet makkelijker.

Het andere grote pluspunt is het dakterras dat u een ongelooflijk uitzicht over de stad biedt. Terwijl u nipt aan een drankje en geniet van tijd met uw geliefden, kunt u genieten van een avond met geweldig weer en een nog beter uitzicht.

Hotel details

Adres:
Trogerstrasse 21, Au-Haidhausen, 81675 München, Duitsland.

Gastenbeoordeling:
4.5 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €210

Meer informatie

 

Cortiina Munich

Hotel Cortiina

Een van de meer verfijnde boetiekhotels is het Cortiina Hotel. Uiteraard zijn er veel goede boetieks in München, maar sommige gaan een beetje te ver in hun voorzieningen en ervaringen.

Sommige proberen te veel een feestje te bouwen. Het Cortiina Hotel is veel meer low-key en verfijnd, terwijl het ook een paar goede extraatjes heeft.

Er zijn in totaal 75 kamers, dus de sociale ruimtes en lobby’s zullen in de meeste gevallen niet druk bezocht worden. Dit hotel is ook zeer modern. U hoeft zich geen zorgen te maken over verouderde kenmerken en een grauwe inrichting.

Er is ook een ongelooflijk restaurant aan verbonden, dus ten minste een paar van uw maaltijden kunnen direct beneden zijn met gemakkelijke toegang.

Lonely Planet beoordeling:

“Dit hotel, dat het midden houdt tussen hip en haute, scoort het best bij trendy, designgerichte reizigers. De lounge op straatniveau bruist meestal van de cocktail-slikkende professionele types, maar alle sporen van bedrijvigheid verdwijnen zodra u uw minimalistische, op feng shui-geïnspireerde kamer binnenstapt.”

Hotel details

Adres:
Ledererstrasse 8, Altstadt – Lehel, 80331 München, Duitsland.

Gastenbeoordeling:
4.5 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €155

Meer informatie

 

Louis Hotel Munich

Louis Hotel

Het Louis Hotel is vergelijkbaar met het Cortiina in het feit dat het iets meer dan 70 kamers heeft en een echt inclusieve ervaring geeft aan elke bezoeker, inclusief u. Deze accommodatie is verpakt in het centrum van de actie zonder het gevoel van overweldiging.

Het restaurant ter plaatse is Japans en is een geweldige plek om te ontspannen en een hapje te eten. Het eten is zo authentiek als u in Duitsland kunt vinden, dus maak u klaar om heerlijk te eten.

Als u nog een andere manier nodig hebt om te ontspannen, breng dan een bezoek aan de sauna om nog meer te ontspannen. Wat u ook kiest, het Louis Hotel is een geweldige optie.

Frommers recensie:

“Deze chique schuilplaats in de Altstadt is het enige hotel in München dat kamers heeft met uitzicht op de levendige Viktualienmarkt. Maar ondanks deze toplocatie is het echt een schuilplaats, want de ingang van het hotel is zo onopvallend dat u er zo voorbij loopt en nooit merkt dat het er is.”

Hotel details

Adres:
Viktualienmarkt 6, 80331 München, Duitsland.

Gastenbeoordeling:
4.5 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €290

Meer informatie

 

Flushing Meadows Hotel Munich

Flushing Meadows Hotel

Het laatste boetiekhotel op deze lijst van de beste hotels in München is het Flushing Meadows Hotel. Dit is het kleinste boetiekhotel op onze hele lijst, dus als u een heel specifieke ervaring wilt, is dit de plek waar u moet zijn.

Met slechts 16 kamers kan het moeilijk zijn om een kamer te bemachtigen. Als u het geluk hebt er een te krijgen, zult u een uitstekende tijd hebben.

Het grootste pluspunt van Flushing Meadows is de bar op het dak, een van de coolste plekken in de omgeving. Het dakterras is zo’n interessant extraatje dat niet veel concurrenten te bieden hebben. Dus, na een drukke dag van het verkennen van de stad, zoekt u de weg naar het dak en geniet van de avond.

New York Times recensie:

“Flushing Meadows heeft de essentie: locatie, stijl en service, met geweldige bedden en betere cocktails, redelijk geprijsd. Het hotel met 16 kamers werd in juli 2014 geopend en beslaat de bovenste twee verdiepingen van een voormalig postkantoor van vier verdiepingen in de centrale wijk Glockenbach.”

Hotel details

Adres:
Fraunhoferstraße 32, 80469 München, Duitsland.

Gastenbeoordeling:
4.0 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €202

Meer informatie

 

Over onze boutique hotel aanbevelingen in München

Wij zijn een reisonderzoeksbureau. Wij helpen u de beste boetiekhotels in München te ontdekken door het internet voor u te onderzoeken. Het is niet alleen onze mening, het is de mening van vele reizigers die u voorgingen.

Wij maken het u gemakkelijk om informatie te vinden over coole hotels en unieke design hotels in de stad. Sommige zijn misschien wel zo romantisch dat u uw kamer niet meer uit wilt.

Let op, wij vermelden alleen hotels met een geaggregeerde gastenbeoordeling van ten minste 4,0 uit 5. Wij verzamelen alle beoordelingen van verschillende boekingssites en andere onbevooroordeelde beoordelingswebsites.

Zo kunt u er zeker van zijn dat alle bovenstaande hotels u een geweldig verblijf in München bieden.

 

Beste prijsgarantie

Wij werken samen met Booking.com en Hotels.com om u de laagste prijsgarantie op uw verblijf in München te kunnen bieden! Beide websites bieden prijs matching. Dat zorgt ervoor dat u de laagste prijs betaalt die online beschikbaar is.

Als u ten minste 24 uur voor het inchecken een goedkopere aanbieding op een andere website vindt voor hetzelfde coole hotel in München, neem dan contact met hen op om het verschil terug te vragen!

 

Top 5 boetiekhotels in München

Voordat u gaat, laten we deze gids samenvatten. Op basis van duizenden beoordelingen van gasten en tips van reisdeskundigen zijn dit de beste boetiekhotels in München:

 

Meer tips voor München

Als onze bovenstaande gids u bevalt, moet u ook onze andere artikelen over München bekijken:

Waar overnachten in München

Goedkope hotels in München

5-sterren hotels in München

Hostels in München