Mumbai boutique hotels

5 beste boetiekhotels in Mumbai

Als het op één na grootste land ter wereld qua bevolking, is er in India van alles te doen en te zien. Met meer dan een miljard mensen die in India wonen, is er een diepgewortelde cultuur die door het hele land verspreid is.

Mumbai is een regionale hoofdstad en stuitert heen en weer met Delhi als de dichtstbevolkte stad van het hele land. Met iets meer dan 20 miljoen mensen in de stad kan het erg overweldigend worden, vooral als buitenlandse toerist.

De beste manier om zo’n ontmoedigende stad af te remmen is een verblijf in een boetiekhotel. Boutique hotels zijn veel kleiner dan de grote ketens en bieden meer persoonlijke ervaringen. Dit is een geweldige manier om ten volle te genieten van het gebied waarin u verblijft.

Hier zijn vijf van de beste boetiekhotels in Mumbai!

 

Abode Bombay Mumbai

Abode Bombay

Mumbai is berucht om zijn enorme drukte en actie. Als u die drukte wilt meemaken, kunt u in het Abode Bombay hotel in het hart van de actie verblijven. Gelukkig is het hotel zelf een kleine ontsnapping aan de drukke straten die direct beneden liggen.

Er zijn in totaal slechts 20 kamers, dus die signatuur die boutique hotels met zich meebrengen is super aanwezig. Als u een lange dag in de drukke straten van Mumbai hebt doorgebracht, is een stop in de spa een uitstekende optie.

New York Times recensie:

“Abode Bombay is een eigenzinnig hotel aan de weg van de Gateway of India, met 20 chique kamers met veel charme uit de oude wereld (maar ook moderne gemakken: gasten krijgen lokale mobiele telefoons te leen om te gebruiken tijdens hun verblijf). Het heerlijke ontbijtbuffet biedt lokale favorieten – spinazie pakora’s, pav bhaji, maïs poha – samen met op bestelling gemaakte masala omeletten en ei bhurji.”

Hotel details

Adres:
First Floor, Lansdowne House, M.B. Marg (near Regal Cinema), Apollo Bunder, Colaba, Mumbai, Maharashtra 400001, India.

Gastenbeoordeling:
4.5 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €71

Meer informatie

 

Oberoi Mumbai

The Oberoi

Een aspect van Mumbai dat veel mensen over het hoofd zien is de moderne, gemoderniseerde sfeer die niet te vinden is in veel van de andere Indiase hotspots.

Deze kant van de stad wordt weerspiegeld door The Oberoi. Omdat de wijk van Mumbai waar het hotel staat vlak bij Bollywood ligt, komen deze moderne aspecten nog meer tot hun recht.

De kwaliteit van uw verblijf in The Oberoi zal een van de beste zijn die u in Mumbai zult hebben. Het is zelfs zo mooi dat publieke personen zoals beroemdheden en politici deze plek frequenteren wanneer ze in de stad zijn.

Dit is echter een van de grootste boetiekhotels op de hele lijst. Met meer dan 300 kamers zal het wat drukker zijn, maar dat is nog niets vergeleken met de rest van het bruisende Mumbai buiten die deuren.

Hotel details

Adres:
Nariman Point, 400021 Mumbai, India.

Gastenbeoordeling:
4.7 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €120

Meer informatie

 

Taj Lands End

Taj Lands End

Als u op zoek bent naar een tropisch uitje, verborgen naast de grote stad, dan is Taj Lands End een uitstekende keuze. Hoewel het technisch gezien niet in Mumbai zelf ligt, wordt de buitenwijk Bandra beschouwd als het kleine neefje van Mumbai dat kleiner en rustiger is.

Dit is echt een levendige, chique accommodatie die u een klein stukje paradijs biedt dat precies genoeg is om te ontspannen van de overprikkeling van Mumbai. Het pand is uitgerust met een prachtig zwembad, een geweldig uitzicht vanuit de kamers, luxe suites die kosten noch moeite sparen, en nog veel meer.

Met bijna 500 kamers is dit qua bezoekersaantallen aan de hoge kant van de boetiekhotels. Als u een veel kleinere, rustigere ervaring wenst, houd dit aspect dan in gedachten.

Hotel details

Adres:
Bandstand, Bandra West, Maharashtra, Bandra, 400050 Mumbai, India.

Gastenbeoordeling:
4.3 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €65

Meer informatie

 

President Mumbai

The President

Als u in het hart van de zakenwijk van Mumbai wilt verblijven, is The President een uitstekende optie. Zaken zijn echter niet de enige reden voor een verblijf in dit hotel. De perfecte mix van zaken en plezier kan hier worden verzorgd.

Samen met de gunstige en coole locatie, zijn er een paar extraatjes die komen met een verblijf in The President. Een daarvan is het zwembad. Vooral in de zomer, kan Mumbai koken. Het kan heel snel heet worden. Dus, met een koele, verfrissende zwembad is een grote perk.

Er is ook een geweldige bar en restaurant beneden. Dus, uit eten gaan hoeft niet voor elke maaltijd te gebeuren.

Hotel details

Adres:
90 Cuffe Parade, Maharashtra, 400005 Mumbai, India.

Gastenbeoordeling:
4.3 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €65

Meer informatie

 

Leela Mumbai

The Leela Mumbai

Het laatste hotel op onze lijst zal ook het grootste zijn. The Leela Mumbai is een geweldig luxe hotel dat absoluut de moeite van het bekijken waard is. Met iets minder dan 400 kamers is het veruit het grootste op onze lijst.

Als u het niet erg vindt om wat meer mensen op het eigenlijke terrein te hebben, is dit een heel goede optie. Als u liever kleinere mensenmassa’s en minder voorzieningen hebt, kunt u nadenken over een andere optie.

Wanneer er een grotere capaciteit is, kunnen er meer voorzieningen zijn die met de rit meekomen. Enkele voorbeelden zijn een sauna, spa, zwembad, schoonheidssalon, en nog veel meer.

Zoals u kunt zien, maakt het Leela Mumbai er een prioriteit van om geweldige voorzieningen te hebben die gemakkelijk toegankelijk zijn.

Twee van de beste voorzieningen zijn de spa en het zwembad. Dit zijn twee fantastische extraatjes die uw ontspanning naar een hoger niveau tillen. Dit is super belangrijk omdat Mumbai vermoeiend kan zijn, vooral voor westerse bezoekers die niet gewend zijn aan dit soort omgeving.

Hotel details

Adres:
Sahar Road, 400059 Mumbai, India

Gastenbeoordeling:
4.4 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €47

Meer informatie

 

Over onze boutique hotel aanbevelingen in Mumbai

Wij zijn een reisonderzoeksbureau. Wij helpen u de beste boutique hotels in Mumbai te ontdekken door het internet voor u te onderzoeken. Het is niet alleen onze mening, het is de mening van vele reizigers die u voorgingen.

Wij maken het u gemakkelijk om te weten te komen welke coole hotels en unieke design hotels er in de stad zijn. Sommige zijn misschien wel zo romantisch dat u uw kamer niet meer uit wilt.

Let op, wij vermelden alleen hotels met een geaggregeerde gastenbeoordeling van ten minste 4,0 uit 5. Wij verzamelen alle beoordelingen van verschillende boekingssites en andere onbevooroordeelde beoordelingswebsites.

U kunt er dus zeker van zijn dat alle bovenstaande hotels u een geweldig verblijf in Mumbai bieden.

 

Beste prijsgarantie

Wij werken samen met Booking.com en Hotels.com om u de laagste prijsgarantie op uw verblijf in Mumbai te kunnen bieden! Beide websites bieden prijsmatching. Dat zorgt ervoor dat u de laagste prijs betaalt die online beschikbaar is.

Als u minstens 24 uur voor het inchecken een goedkopere aanbieding vindt op een andere website voor hetzelfde coole hotel in Mumbai, neem dan contact met hen op om het verschil terug te krijgen!

 

Top 5 boetiekhotels in Mumbai

Voordat u gaat, laten we deze gids samenvatten. Op basis van duizenden beoordelingen van gasten en tips van reisdeskundigen zijn dit de beste boetiekhotels in Mumbai:

 

Meer tips voor Mumbai

Als onze bovenstaande gids u bevalt, moet u ook onze andere artikelen over Mumbai bekijken:

Waar overnachten in Mumbai

Goedkope hotels in Mumbai

5-sterren hotels in Mumbai

Hostels in Mumbai