Denver boutique hotels

5 beste boetiekhotels in Denver

Denver, Colorado is uitgegroeid tot een van de meest populaire bestemmingen in de Verenigde Staten, en met reden. Deze stad biedt niet alleen een geweldige binnenstad, maar is volledig omgeven door duizelingwekkende bergen en mogelijkheden voor buitenavonturen die niets minder dan levensveranderend zijn.

De parken en wandelpaden rond Denver zijn enkele van de absolute beste in het land in de warmere maanden, en in de winter dit gebied is vol met opgewonden skiërs en snowboarders.

Denver heeft een uitstekende selectie als het gaat om heerlijk eten opties, ook. Als u kunst kan waarderen, dan is het Denver Art Museum zeker de moeite waard te bezoeken tijdens uw tijd hier.

Boutique hotels hebben keer op keer bewezen dat ze gasten een van de meest ontspannende en onvergetelijke verblijven bieden, en vandaag gaan we het hebben over vijf van de beste hotels van dit kaliber die in het mooie Denver te vinden zijn.

 

ART Hotel Denver

Hotel ART

ART Hotel, een Hilton-partner, is een van de meest unieke plekken om te verblijven in de stad Denver, en het is geworteld in het culturele district. Dit hotel is gevestigd in een kunstgalerie en ligt op korte loopafstand van vele populaire bezienswaardigheden in de stad.

Elke muur in het gebouw is bedekt met kunstwerken, inclusief de kamers en gemeenschappelijke ruimtes van de gasten. Het hotel met 165 kamers heeft een restaurant en bar waar dagelijks een ontbijt op bestelling wordt geserveerd en een volledig menu om in te dineren of te genieten in het comfort van een kamer.

Tijdens hun verblijf in het ART hebben gasten toegang tot een 24-uursfitnesscentrum en de receptie, gratis WiFi in gemeenschappelijke ruimten, 8 vergaderruimten, valet parking en een gratis pendeldienst.

Het personeel biedt ook stomerij- en wasserijdiensten, hulp bij het boeken van rondleidingen en het kopen van tickets, en bagageopslag. Een van de meest opmerkelijke voorzieningen van het hotel is het prachtige terras dat uitkijkt over de mooie binnenstad.

CNN recensie:

“The Art, in het centrum van Denver, is een hoofdletter-A kunsthotel met een museale achtergrond. De huiscurator van het hotel, Dianne Vanderlip, is de voormalige curator moderne en hedendaagse kunst van het Denver Art Museum, dat op een steenworp afstand van het 165 kamers tellende hotel ligt.”

Hotel details

Adres:
1201 Broadway, Denver, CO 80203, USA.

Gastenbeoordeling:
4.7 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €178

Meer informatie

 

Hotel Teatro

Hotel Teatro

Hotel Teatro, gelegen in het centrum van Denver, is een luxe boetiek met 110 kamers in een historisch gebouw. Hoewel het gebouw architectonisch antiek is, worden de kamers regelmatig bijgewerkt met top-of-the-line voorzieningen en een eigentijdse inrichting.

Het Teatro is uiterst hondvriendelijk, en het brengt gasten geen extra kosten in rekening om hun lievelingen mee te nemen. Het hotel werkt samen met lokale bedrijven die spadiensten aanbieden voor hun viervoetige gasten.

Hotel Teatro heeft een eigen restaurant, The Nickel, dat zowel voor het publiek als voor hotelgasten toegankelijk is. The Nickel staat bekend om zijn barrel-aged cocktails en vleeswarenmenu, en het biedt een vintage, bosrijke ambiance.

Naast het restaurant in het hotel is er ook een bar en café in bibliotheekstijl. De Study is gevuld met hoge plafonds en hoge leunstoelen die een gezellige, besloten sfeer bieden.

Hotel details

Adres:
1100 14th St, Denver, CO, 80202, Verenigde Staten van Amerika.

Gastenbeoordeling:
4.6 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €111

Meer informatie

 

Halcyon Denver

Halcyon Hotel Cherry Creek

Verleidelijk en modern, Halcyon, a Hotel in Cherry Creek bestaat uit scherpe lijnen, witte bakstenen muren en glanzende gouden randen. Het is gelegen in het hart van de winkelbuurt Cherry Creek North.

Gasten hebben de mogelijkheid om een uitgebreid happy hour te beleven in de prachtige bar op het dak van het hotel of een gedenkwaardige maaltijd in een van de twee bekroonde restaurants.

De bar biedt een prachtig uitzicht en een uitgebreid menu met verse cocktails. Op het dak vindt u ook een verwarmd zwembad en uitzicht op de Rocky Mountains.

De witte kamers bieden elk een huiselijk welkom en bevatten zowel een platenspeler als een cocktailkast.

Met een vergoeding voor faciliteiten van €30 voor elke dag, is het belangrijk dat gasten gebruik maken van alles wat Halcyon te bieden heeft: van een autoservice die u overal in Cherry Creek brengt, tot de gratis gebakken goodies en lattes in de Kitchen Counter.

New York Times recensie:

“Het 154 kamers tellende Halcyon Hotel is een stedelijk resort in de chique wijk Cherry Creek en beschikt over een zwembad en bar op het dak, de ondergrondse cocktaillounge B&GC en een “uitrustinggarage” met leenuitrusting voor buiten.”

Hotel details

Adres:
245 North Columbine Street, Denver, CO, 80206, Verenigde Staten van Amerika.

Gastenbeoordeling:
4.6 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €195

Meer informatie

 

Ramble Hotel Denver

The Ramble Hotel

The Ramble Hotel was het eerste hotel dat in River North werd geopend met een nieuwbouw die historisch aanvoelt.

Glinsterende kroonluchters hangen aan gewelfde plafonds en vergezellen fluwelen banken en oosterse tapijten in de lobby van het hotel. Bij het betreden van de ruimte komen gasten meteen binnen bij Death & Co, een cocktailbar die is begonnen in New York City.

Bij aankomst in de Ramble voelt het alsof u zich in het goed ingerichte huis van een oude vriend bevindt, in plaats van in een hotel. Kamersleutels zijn echte sleutels die aan vervaagde leren banden zijn bevestigd, waardoor gasten een meer gastvrije sfeer ervaren dan met een eenvoudige plastic kaart.

Elke kamer is gedrenkt in licht en gedecoreerd met messing en ongepaste accenten, waardoor een vintage maar stijlvolle uitstraling ontstaat. Gehuisvest tussen een eindeloze stroom moderne hotels, biedt de Ramble een aangename onderbreking van het gewone design en een ambiance van een thuis weg van huis.

Dit is een uitstekende keuze voor degenen die de gebruikelijke hotelesthetiek beu zijn.

The Telegraph recensie:

“Een stijlvol boetiekhotel in het hart van het hippe kunstdistrict RiNo (River North) in Denver, met decadente interieurs geïnspireerd op het 17e-eeuwse Parijs en een spectaculaire marquee lobbybar ingericht door de cocktailwizards Death & Co uit New York City.”

Hotel details

Adres:
1280 25th Street, Denver, CO 80205, Verenigde Staten van Amerika.

Gastenbeoordeling:
4.7 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €209

Meer informatie

 

Crawford Hotel Denver

The Crawford Hotel

Het luxe Crawford Hotel ligt in de historische wijk Union Station in Denver. Het ligt op een paar kilometer afstand van het nachtleven van de stad en de uitgebreide eetgelegenheden.

De hotelstijl is een combinatie van historische charme en moderne tinten. Het Crawford staat bekend als een van de spannendste plekken om te verblijven in Denver, met een lobby in de Grote Zaal van een ooit verwaarloosd treinstation.

De Cooper Lounge is een bovengrondse bar die unieke cocktails en hoogwaardige gerechten serveert. De kamers bevinden zich in wat ooit de kantoren van het station waren, die werden gerenoveerd en een prachtige Victoriaanse elegantie kregen.

Het hotel is zoveel meer dan alleen een unieke ervaring van de lobby en de kamers, want het biedt ook een aantal winkels, bars en restaurants. Gasten worden letterlijk omringd door het beste wat de stad Denver te bieden heeft.

Fodors beoordeling:

“Het luxueuze Crawford Hotel ligt op de bovenste drie verdiepingen van het onlangs heringerichte Union Station in Denver. The Crawford werd geopend in 2014, na een grote verbouwing van het gebouw, en voelt aan als een luxe hotel zonder enige pretentie.”

Hotel details

Adres:
1701 Wynkoop St, Denver, CO 80202, USA.

Gastenbeoordeling:
4.6 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €249

Meer informatie

 

Colorado is een van de mooiste staten van heel Amerika en heeft ook zoveel bijzondere charme in zich. Deze kunstzinnige stad ziet elk jaar meer reizigers, en boetiekhotels zijn de perfecte manier om deze plek zelf te ervaren.

 

Over onze boutique hotel aanbevelingen in Denver

Wij zijn een reisonderzoeksbureau. Wij helpen u de beste boetiekhotels in Denver te ontdekken door het internet voor u te onderzoeken. Het is niet alleen onze mening, het is de mening van vele reizigers die u voor zijn geweest.

Wij maken het u gemakkelijk om te weten te komen over coole design hotels en unieke design hotels in de stad. Sommige zijn misschien wel zo romantisch dat u uw kamer niet meer uit wilt.

Let op, wij vermelden alleen hotels met een geaggregeerde gastenbeoordeling van ten minste 4,0 uit 5. Wij verzamelen alle beoordelingen van verschillende boekingssites en andere onbevooroordeelde beoordelingswebsites.

U kunt er dus zeker van zijn dat alle bovenstaande hotels u een geweldig verblijf in Denver bieden.

 

Beste prijsgarantie

Wij werken samen met Booking.com en Hotels.com om u de laagste prijsgarantie op uw verblijf in Denver te kunnen bieden! Beide websites bieden prijsmatching. Dat zorgt ervoor dat u de laagste prijs betaalt die online beschikbaar is.

Als u ten minste 24 uur voor het inchecken een goedkopere aanbieding vindt op een andere website voor hetzelfde coole hotel in Denver, neem dan contact met hen op om het verschil terug te vragen!

 

Top 5 boetiekhotels in Denver

Voordat u gaat, laten we deze gids samenvatten. Op basis van duizenden beoordelingen van gasten en tips van reisexperts zijn dit de beste boetiekhotels in Denver:

 

Meer Denver tips

Als onze bovenstaande gids u bevalt, moet u ook onze andere artikelen over Denver bekijken:

Waar overnachten in Denver

Goedkope hotels in Denver

5-sterren hotels in Denver

Hostels in Denver