Memphis luxury hotels

3 beste luxe hotels in Memphis

Hoewel het toerisme in Tennessee meestal wordt gedomineerd door Nashville, is Memphis een van de meest onderschatte steden om te bezoeken. Memphis, de thuisbasis van heerlijke barbeque, Elvis en nog veel meer, is echt een geweldige plek om te bezoeken.

Of u nu op bezoek bent met familie en vrienden of voor een zakenreis, u kunt hier absoluut het maximale uit uw tijd halen. Met een prachtige binnenstad en gemakkelijke toegang tot de meer natuurlijke wereld is er veel te doen en te zien.

Als u echt alles uit uw verblijf wilt halen, kies dan voor een luxehotel. Dit zijn high-end locaties die een bepaald niveau van service en tevredenheid garanderen.

Hier zijn drie van de beste luxe hotels in Memphis!

 

Big Cypress Lodge

Big Cypress Lodge

Vanwege het unieke karakter van Memphis zijn het niet alleen wolkenkrabbers en hoogbouw die hotels maken. De Big Cypress Lodge is een van de meest unieke accommodaties in de stad. Als onderdeel van de beroemde Bass Pro Shops Pyramid krijgt u een ongelooflijk interessant verblijf.

Als u het niet weet, Bass Pro Shops is een van ’s werelds grootste buitensportwinkels. Ze hebben een beroemde piramide in Memphis die ongelooflijke winkels, vele attracties en geweldige restaurants biedt. Samen met die, de Big Cypress Lodge houdt u verblijf in het hart van de actie, terwijl nog steeds een luxe verblijf in de kamers.

Uitgerust met een schietbaan, bowlingbaan en meer, zult u zich niet vervelen tijdens uw verblijf hier. U kunt ook deelnemen aan enkele van de beste restaurants van Memphis direct onder uw kamer.

Wanneer u hier een kamer boekt, krijgt u zelfs gratis kaartjes voor de Sky High Ride, wat u wat zuurverdiende centen zal besparen.

Wat de kamers zelf betreft, kunt u kiezen uit deluxe kamers, premier kamers en suites. Elk van deze kamers biedt uitstekende waarde, maar als u het beste van het beste wilt, kies dan voor een suite. Dit is een geweldige manier om de volle waarde uit uw verblijf te halen.

New York Times recensie:

“De glazen piramide aan de Mississippi rivier die als laatste dienst deed als basketbalarena is omgebouwd tot een meeslepende Bass Pro Shop, compleet met vijvers vol vissen en krokodillen. De Big Cypress Lodge met 103 kamers heeft een rustiek thema en kijkt uit over de vijvers en het overdekte cipresmoeras.”

Hotel details

Adres:
1 Bass Pro Drive, Memphis, TN 38105, Verenigde Staten.

Gastenbeoordeling:
4.6 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf € 235

Meer informatie

 

Arrive Memphis

Arrive Memphis

Een andere zeer huiselijke en interessante accommodatie is het Arrive Memphis. Dit is een hotel dat klein genoeg is om je super comfortabel en gezellig te voelen.

Met iets meer dan 60 kamers vermijd je de grote drukte en hordes mensen. Vanaf de straat ziet het eruit als een interessant bedrijfsgebouw, maar de binnenkant is supervriendelijk en uitnodigend voor een goede tijd.

Een van de leuke kenmerken van Arrive Memphis is de bakkerij die de hele dag open is. Hier worden heerlijke koffie, gebak en cocktails geschonken, terwijl ze niet om 14.00 uur sluiten zoals normale bakkerijen. Dit is een geweldige plek om te ontspannen, een hapje te eten en je dag te plannen.

De kamers zelf zijn waar u die luxe gaat ervaren waar u echt in wilt duiken. Uitgerust met top-of-the-line lakens, badkamer voorzieningen, en nog veel meer, krijg je de best mogelijke waarde uit de kamers zelf.

Al met al is Arrive Memphis een ongelooflijke plek om uw reis naar Memphis te beginnen. Met mogelijkheden om te upgraden, heerlijk eten ter plaatse, en een goede ligging, heb je hier alles wat je nodig hebt voor succes.

Uiteindelijk is de beste eigenschap die een hotel kan hebben een geweldige locatie om van de stad te genieten.

Hotel details

Adres:
477 S. Main St, Memphis, TN 38103, Verenigde Staten.

Gastenbeoordeling:
4.7 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €145

Meer informatie

 

The Peabody Memphis

Peabody Memphis

We eindigen onze lijst vandaag met een van de meest historische en luxueuze hotels in de hele stad. Het Peabody Memphis staat ook bekend als het “South’s Grand Hotel” en is een nietje van de gemeenschap.

Een groot deel van het toerisme is in de cultuur duiken en leren kennen wat die locatie werkelijk inhoudt. Er is geen betere manier om dat te doen dan een verblijf in het Peabody.

Sinds 1869 is dit een van de meest elegante hotels in het hele gebied, laat staan in Memphis. Het oprijzende bord bovenop het grote gebouw trekt snel de aandacht.

Hoewel het gebouw zelf vrij oud is, zijn de kamers en lobby’s net genoeg aangepast aan het moderne tijdperk om u een goede ervaring te geven terwijl de geschiedenis bewaard blijft. Wanneer u hier verblijft, moet u zeker een bezoek brengen aan de Capriccio Grill, een heerlijk Italiaans steakhouse.

Hoewel Memphis vrij beroemd is om zijn voedselscene, zal het hebben van een luxe en heerlijke optie ter plaatse van pas komen. Kortom, als u het hart van Memphis wilt ervaren en de geschiedenis wilt meemaken, dan is dit de plek waar u moet zijn.

Frommers recensie:

“Het Peabody Hotel is al heel lang een icoon in Memphis: het is het elegantste hotel in de stad en het ligt vlakbij Beale Street. Na een grote renovatie die eind 2013 werd afgerond, kregen de kamers moderne accenten zoals tapijten met gedurfde patronen, geometrische spiegels, sculpturaal ogende hoofdeinden, sleutelloze kaartsystemen en geluiddichte, energiezuinige ramen.”

Hotel details

Adres:
149 Union Avenue, Memphis, TN 38103, Verenigde Staten.

Gastenbeoordeling:
4.5 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €150

Meer informatie

 

Over onze aanbevelingen voor luxe hotels in Memphis

Wij zijn een reisonderzoeksbureau. Ons team helpt u de beste luxe hotels in Memphis te ontdekken door het internet voor u te onderzoeken. We hebben ook een aantal van deze plaatsen bezocht.

Het is dus niet alleen onze mening, maar de mening van vele reizigers die u voorgingen. Wij maken het u gemakkelijk om de meest luxueuze en exclusieve 5-sterrenhotels in de stad te vinden.

Let op, wij vermelden alleen hotels met een geaggregeerde gastenbeoordeling van ten minste 4,0 uit 5. Wij verzamelen alle beoordelingen van verschillende boekingssites en andere onbevooroordeelde beoordelingswebsites.

U kunt er dus zeker van zijn dat alle bovenstaande hotels u een geweldig verblijf in Memphis bieden.

 

Beste prijsgarantie

Wij werken samen met Hotels.com en Booking.com om ervoor te zorgen dat u de beste prijs krijgt voor uw verblijf in Memphis! Beide sites bieden prijs matching. Dat betekent dat u de laagste prijzen betaalt voor uw verblijf.

Als u minstens 24 uur voor het inchecken een goedkopere aanbieding vindt op een andere website voor hetzelfde luxe hotel in Memphis, neem dan contact met hen op om het verschil terug te krijgen!

 

Top 3 luxe hotels in Memphis

Nu je deze gids hebt doorgenomen, laten we hem samenvatten. We hebben de beste 5-sterrenhotels in Memphis leren kennen dankzij duizenden beoordelingen van gasten en tips van reisexperts:

 

Meer Memphis gidsen

Als het bovenstaande advies u bevalt, bekijk dan ook onze andere artikelen over Memphis:

Waar overnachten in Memphis

Goedkope hotels in Memphis