Kuala Lumpur luxury hotels

3 beste luxe hotels in Kuala Lumpur

De laatste jaren is het toerisme in Azië geëxplodeerd. Vooral op bepaalde plaatsen stromen mensen uit het Westen en overal vandaan toe om de stranden, de jungles en de grote steden te bezoeken.

Een van de juweeltjes binnen deze categorie is Maleisië. Met bijna 3000 mijl kustlijn is er zoveel te zien en te doen in dit land. Dit rustieke, klassieke deel van het land wordt in evenwicht gehouden door grote steden en wolkenkrabbers.

Het gebied dat een unieke balans heeft van alle hoogtepunten, is Kuala Lumpur. Dit is een geweldige stad die de warmte brengt voor elke bezoeker. Nu, een van de beste manieren om de stad te ervaren is in een luxe hotel. Dit tilt uw verblijf naar een fantastisch niveau.

Hier zijn drie van de beste luxe hotels in Kuala Lumpur!

 

Villa Samadhi Kuala Lumpur

Villa Samadhi

Om onze lijst af te trappen hebben we de Villa Samadhi Kuala Lumpur. De hele vibe van dit hotel is om u weg te halen uit de drukte van de stad en u te vervoeren naar een gebied van gelukzaligheid.

Omdat de naam “gemoedstoestand” betekent in het Sanskriet, zult u die betekenis meteen begrijpen. Dit is een oase tussen de waanzin om naar toe te vluchten als het stadsleven u een beetje te veel wordt.

Met slechts 21 kamers krijgt u echt een persoonlijke ervaring die ongelooflijke kwaliteit levert. Van die 21 kamers zijn er 10 opgewaardeerde suites. Dus als u het zich kunt veroorloven wat meer aan het verblijf toe te kennen, ligt de optie voor het oprapen.

Er is ook een prachtig zwembad dat is omgeven door jungle-achtige tuinen en een prachtig landschap. Dit is op zich al een groot pluspunt, want zwembaden van dit kaliber vindt u niet overal.

Er is ook een geweldig restaurant en een bar op het terrein. Hoewel het een must is om in Kuala Lumpur op zoek te gaan naar lekker lokaal eten, is het een leuke bijkomstigheid dat er in het hotel een aantal opties zijn voor het geval u snel iets wilt eten.

Lonely Planet beoordeling:

“Het is moeilijk te geloven dat u zich in het hart van KL bevindt als u in dit prachtige boetiekhotel verblijft dat Zuidoost-Aziatisch chic belichaamt. De zwart gepolijste betonnen, bamboe en teruggewonnen houten kamers worden gecombineerd met luxe verlichtingsarmaturen en een idyllisch centraal zwembad.”

Hotel details

Adres:
8, Jalan Madge, Taman U Thant, 55000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Maleisië.

Gastenbeoordeling:
4.6 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €170

Meer informatie

 

Mandarin Oriental Kuala Lumpur

Mandarin Oriental Kuala Lumpur

Het Mandarin Oriental Kuala Lumpur is veel groter dan sommige andere luxe opties. Met meer dan 600 kamers is er veel te beleven op deze locatie. Als u die extra drukte niet erg vindt, is dit een fantastische optie. Als u geen fan bent van zoveel drukte in het hotel, kunt u misschien beter een andere accommodatie overwegen.

Welnu, het Mandarin Oriental is een luxe hotelketen, en de locatie in Kuala Lumpur is zowel groot als belast met aandacht. Een verblijf in dit megahotel is een geweldige ervaring op zich, dus houd daar rekening mee.

Als er zoveel kamers zijn, zijn er enkele nieuwe en vernieuwde functies en extraatjes die echt schitteren. Er zijn vijf restaurants op het terrein van het hotel. Iets kleiner kon nooit haven zo veel opties, dus dit is een groot perk. Alles van continentaal tot sushi en Italiaans eten staat op tafel.

Er is ook een indoor golf simulator, business center, volledige spa, zwembad, en nog veel meer. Wanneer u een kamer boekt in het Mandarin Oriental, weet u dat u de beste waarde uit uw verblijf zult halen.

Forbes recensie:

“Mandarin Oriental, Kuala Lumpur is erin geslaagd om de tand des tijds te doorstaan als een van de meest vertrouwde namen van de hoofdstad, ondanks het feit dat er elk jaar nieuwe luxehotels lijken te verschijnen in Kuala Lumpur, de een nog glanzender dan de ander. Dit is natuurlijk grotendeels te danken aan het vlekkeloze onderhoud van het glimmende hotel.”

Hotel details

Adres:
Kuala Lumpur City Centre, 50088 Kuala Lumpur, Maleisië.

Gastenbeoordeling:
4.6 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €142

Meer informatie

 

Shangri-La KL

Shangri-La Kuala Lumpur

De laatste optie op onze shortlist is het Shangri-La Kuala Lumpur. Net als het Mandarin Oriental is dit een zeer grote locatie met meer dan 650 kamers. Zoals we al hebben besproken, heeft een verblijf op een grotere locatie voor- en nadelen, dus houd daar ook bij deze locatie rekening mee.

Van de ongeveer 660 kamers zijn er meer dan 100 suites. Dus, de optie om een echt coole upgrade is de moeite waard en beschikbaar. Als uw budget het toelaat, krijgt u met een suite een grotere kamer en mogelijk een betere ervaring.

Omdat er zoveel mensen in zitten, kan het hotel het zich veroorloven een overvloed aan extra’s te bieden. Sommige omvatten een fitnesscentrum, een volledige spa met behandelingen beschikbaar, zwembad, en een aantal andere geweldige opties.

Er zijn ook enkele geweldige restaurants op het terrein om van te genieten. Hoewel de stad in gaan en genieten van alle lokale opties een must is, is het toch leuk om een aantal opties direct beneden te hebben. Dus, als u een snelle hap wilt eten of een heerlijke cocktail, de opties zijn er.

Hotel details

Adres:
11 Jalan Sultan Ismail, 50250 Kuala Lumpur, Maleisië.

Gastenbeoordeling:
4.5 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €70

Meer informatie

 

Over onze aanbevelingen voor luxe hotels in Kuala Lumpur

Wij zijn een reisonderzoeksbureau. Ons team helpt u de beste luxe hotels in Kuala Lumpur te ontdekken door het internet voor u te onderzoeken. We hebben ook een aantal van deze plaatsen bezocht.

Het is dus niet alleen onze mening, maar de mening van vele reizigers die u voorgingen. Wij maken het u gemakkelijk om de meest luxueuze en exclusieve 5-sterrenhotels in de stad te vinden.

Let op, wij vermelden alleen hotels met een geaggregeerde gastenbeoordeling van ten minste 4,0 uit 5. Wij verzamelen alle beoordelingen van verschillende boekingssites en andere onbevooroordeelde beoordelingswebsites.

U kunt er dus zeker van zijn dat alle bovenstaande hotels u een geweldig verblijf in Kuala Lumpur bieden.

 

Beste prijsgarantie

Wij werken samen met Hotels.com en Booking.com om ervoor te zorgen dat u de beste prijs krijgt voor uw verblijf in Kuala Lumpur! Beide sites bieden prijsmatching. Dat betekent dat u de laagste prijzen betaalt voor uw verblijf.

Als u op een andere website een goedkopere aanbieding vindt voor hetzelfde luxe hotel in Kuala Lumpur, neem dan ten minste 24 uur voor het inchecken contact met hen op om het verschil terug te krijgen!

 

Beste 5-sterren hotels in Kuala Lumpur

Nu u deze gids hebt doorgenomen, laten we hem samenvatten. We hebben de beste 5-sterrenhotels in Kuala Lumpur leren kennen dankzij duizenden beoordelingen van gasten en tips van reisdeskundigen:

 

Meer Kuala Lumpur gidsen

Als het bovenstaande advies u bevalt, bekijk dan ook onze andere artikelen over Kuala Lumpur:

Waar overnachten in Kuala Lumpur

Goedkope hotels in Kuala Lumpur

Boetiekhotels in Kuala Lumpur

Hostels in Kuala Lumpur