Dallas cheap hotels

3 beste goedkope hotels in Dallas

Of u nu alleen reist, met uw partner, of als een familie, Dallas, Texas heeft iedereen iets te bieden. Downtown Dallas is gemakkelijk begaanbaar met veel verschillende bekroonde restaurants en populaire winkels.

Rond Dallas vindt u iets voor liefhebbers van geschiedenis, natuur en kunst. Het Sixth Floor Museum at Dealey Plaza is een goed georganiseerd museum dat het leven van president John F. Kennedy laat zien en waarvan wordt gezegd dat het het gebouw is waar de moordenaar van Kennedy zich bevond.

De buitensporters zullen dol zijn op het Arboretum en de Botanische Tuinen, of een wandeling door het Klyde Warren Park. Gezinnen met kleine kinderen genieten van het Dallas World Aquarium of de Dallas Zoo. En kunstliefhebbers kunnen een wandeling maken door het Dallas Museum of Art of het Bishop Arts District.

Hoewel Dallas duur kan worden, hoeven uw accommodaties dat niet te zijn. Hier bespreken we drie hotelopties in of rond Dallas die uw geld kunnen besparen, zodat u het elders in de stad kunt besteden.

 

Hampton Inn Dallas

Hampton Inn & Suites Dallas Oost

De Hampton Inn and Suites in Dallas East is een geweldig familiehotel dat slechts een klein eindje rijden is naar vele belangrijke attracties in Dallas. Het Performing Arts Center, het Dallas World Aquarium en het Dallas Holocaust Museum liggen allemaal binnen tien minuten rijden van dit hotel.

Het hotel biedt een schone en moderne inrichting en een verwarmd binnenzwembad dat het hele jaar door geopend is. Enkele andere geweldige voorzieningen zijn gratis WiFi in het hele pand, een fitnesscentrum en elke ochtend een gratis continentaal ontbijt. Er is ook gratis parkeergelegenheid bij dit hotel.

Elke kamer in de Hampton Inn & Suites is geschikt voor maximaal vier personen. Het hotel biedt kamers met twee queensize bedden, of kamers met een kingsize bed en een slaapbank. Elke kamer is uitgerust met een tv, airconditioning en een bureau.

Gasten hebben de netheid van het hotel en de kamers en de vriendelijkheid van de huishoudsters en receptiemedewerkers gewaardeerd.

Hotel details

Adres:
8605 E R L Thornton Freeway, Dallas, TX 75228, Verenigde Staten van Amerika.

Gastenbeoordeling:
4.3 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €85

Meer informatie

 

Sonesta Select Dallas

Sonesta Select Dallas Central Expressway

Sonesta Select Dallas Central Expressway is een geweldig hotel met een centrale ligging voor zowel gezinnen als stellen. Dit hotel ligt op korte rijafstand van vele attracties in Dallas, waaronder TopGolf, het Dallas Aquarium en het Zero Gravity Amusement Park.

Gasten kunnen ontspannen in het buitenzwembad van Sonesta Select of genieten van een drankje in de lobbybar. Daarnaast biedt The Bistro, het restaurant ter plaatse, Starbucks-koffie en eten. Na sluitingstijd kunnen gasten drankjes, snacks en kleine maaltijden kopen in de 24/7 markt. Dit hotel biedt ook gratis WiFi in het hele pand.

De kamers zijn schoon en ruim en bieden plaats aan twee tot zes personen. Gasten kunnen kiezen uit kamers met kingsize bedden, queensize bedden en sommige met optionele slaapbanken. Elke kamer heeft een tv, een bureau en een strijkplank.

Mensen die hier onlangs verbleven zeiden dat ze houden van de grote, comfortabele bedden, de netheid van het hotel en de locatie.

Hotel details

Adres:
10325 North Central Expressway, Dallas, TX 75231, Verenigde Staten van Amerika.

Gastenbeoordeling:
4.3 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €88

Meer informatie

 

Home2 Hilton Dallas

Home2 Suites by Hilton Dallas North Park

Homes2 Suites by Hilton is een ander geweldig hotel dat dicht bij veel van de attracties van Dallas ligt. Dit hotel heeft veel van de geweldige voorzieningen die de meeste Hilton hotels omvatten.

Gasten kunnen ontspannen naast het buitenzwembad en het zonneterras of kunnen genieten van een familiebarbecue in de picknickruimte. Het hotel biedt ook een ruim fitnesscentrum met veel apparaten en gewichten. Elke ochtend kunnen de gasten genieten van een gratis continentaal ontbijt. Voor zakenreizigers heeft het hotel een eigen businesscentrum.

De kamers zijn modern en ruim. Elke kamer beschikt over eigen airconditioning, een zithoek, een televisie en een kluisje. Homes2 Suites biedt ook gratis toiletartikelen in elke eigen badkamer. Elke kamer heeft een slaapbank, dus kamers met een kingsize bed zijn geschikt voor maximaal vier gasten, en kamers met twee queensize bedden zijn geschikt voor maximaal zes gasten.

Mensen die hier eerder verbleven hebben genoten van de locatie en hoe dicht het bij winkels en restaurants is, en ze vonden ook het ontbijt, de ruime slaapkamers en het vriendelijke personeel goed.

Hotel details

Adres:
8180 Midtown Blvd, Dallas, TX 75231, Verenigde Staten van Amerika.

Gastenbeoordeling:
4.2 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €95

Meer informatie

 

Over onze budget hotel aanbevelingen in Dallas

Wij zijn een reisonderzoeksbureau. Ons team helpt u de beste goedkope hotels in Dallas te ontdekken door het internet voor u te onderzoeken. We hebben ook een aantal van deze plaatsen bezocht. Het is dus niet alleen onze mening, maar de mening van duizenden reizigers die u voorgingen. Wij maken het u gemakkelijk om de beste budgethotels in de stad te vinden.

Let op, wij vermelden alleen hotels met een geaggregeerde gastenbeoordeling van ten minste 4,0 uit 5. Wij verzamelen alle beoordelingen van verschillende boekingssites en andere onbevooroordeelde beoordelingswebsites. Elk hotel in deze lijst moet een prijs hebben van €100 of minder per nacht. U kunt er dus zeker van zijn dat alle bovenstaande hotels u een geweldig en betaalbaar verblijf in Dallas bieden.

 

Laagste prijsgarantie

Wij werken samen met Booking.com en Hotels.com. Beide boekingswebsites bieden de laagste prijsgarantie, zodat u er zeker van kunt zijn dat u altijd de beste deal krijgt voor bovenstaande hotels. Als u elders een betere prijs hebt gezien, hoeft u alleen maar contact op te nemen met de boekingswebsite en zij betalen u het verschil onmiddellijk terug. U kunt tot de dag voor het inchecken de prijs vergelijken.

We raden u ook aan onze gids te lezen over hoe uw geld kunt besparen op hotelboekingen. Het is een lijst met tips over wanneer u een hotel moet boeken, welke tools u kunt gebruiken en andere dingen die u kunt doen om uw favoriete hotel te vinden tegen een betaalbare prijs.

 

Top 3 goedkope hotels in Dallas

Laten we deze betaalbare reisgids samenvatten. Op basis van duizenden beoordelingen van gasten zijn dit de beste budgethotels in Dallas:

 

Meer Dallas gidsen

Leer de stad nog beter kennen door onze andere artikelen over Dallas te lezen:

Waar overnachten in Dallas

Boetiekhotels in Dallas

Luxe hotels in Dallas