Naples boutique hotels

5 beste boetiekhotels in Napels

Napels is een prachtige stad vol rijke cultuur, geschiedenis en een levendige eetscene. Het is een aantrekkelijke bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar een unieke ervaring, of dat nu een bezoek is aan de oude historische monumenten of het ervaren van de fantastische Napolitaanse keuken.

Napels is een stijlvolle stad, wat niet verwonderlijk is gezien het rijke erfgoed en de Griekse invloeden. De centrale stadswijken zijn een doolhof van historische architectuur en bloeiende piazza’s, die deze stad zo interessant en uniek maken.

Tussen de indrukwekkende gebouwen en langs geplaveide straten vindt u in Napels enkele van de meest fantastische boetiekhotels die u een rustig toevluchtsoord uit de stad bieden.

Deze boetiekhotels zijn gevestigd in historische herenhuizen met prachtig ontworpen interieurs en trekken een stijlvol publiek dat op zoek is naar de perfecte oase om te verblijven tijdens hun reis naar Napels.

Met een overvloed aan opties in deze verkwikkende stad, hebben wij de vijf beste boetiekhotels uitgekozen die Napels te bieden heeft.

 

Costantinopoli 104 Naples

Hotel Costantinopoli 104

Hotel Costantinopoli 104 ligt in de historische wijk Centro Storico en is een gedurfd en aantrekkelijk hotel dat gasten een luxe verblijf in het hart van de stad biedt.

Het hotel is gevestigd in een 18e-eeuwse villa in neoklassieke stijl die de rijke geschiedenis van de stad weerspiegelt en een stijlvolle charme uitstraalt. Pluche fluwelen banken sieren de lobby onder hoge gewelfde plafonds die de gasten verwelkomen in dit opvallende boetiekhotel.

Het mooiste kenmerk is de indrukwekkende binnenplaats van het hotel, een oase in het centrum van de stad met een intiem zwembad omringd door weelderig groen. Hier kunnen gasten ontspannen en nieuwe energie opdoen terwijl ze genieten van drankjes en kleine gerechten aan de rand van het zwembad.

Hotel Costantinopoli 104 heeft een eclectische stijl, aangezien de architectuur van de villa in contrast staat met de gedurfde interieurstijlen van het hotel, waardoor een artistieke sfeer ontstaat die ook in de kamers te vinden is.

De kamers en suites hebben een klassieke inrichting met eenvoudig geverfde muren, pluche bedden en een eigen kleurenschema met kunst die de muren siert. Hotel Costantinopoli 104 is een ideaal verblijf voor iedereen die op zoek is naar een stijlvol toevluchtsoord in het centrum van de stad, dat elegantie en comfort biedt.

Frommers recensie:

“Een 19e-eeuws jugendstilpaleis dat ooit aan een markies toebehoorde, ligt op een binnenplaats met palmbomen op steenworp afstand van het archeologisch museum, maar een wereld verwijderd van de rumoerige stad, er is zelfs een klein zwembad voor een verfrissende duik.”

Hotelgegevens

Adres:
Via S. Maria Di Costantinopoli 104, 80138 Napels, Italië.

Beoordeling gasten:
4.2 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €200

Meer informatie

 

PrimoPianoPosillipo Naples

PrimoPianoPosillipo

Dit prachtige boetiekhotel ligt in de welvarende wijk Posillipo en is een intiem toevluchtsoord aan de kustlijn van Napels. Het Primo Piano Posillipo is gevestigd in een 19e-eeuws privépaleis en biedt vier luxe suites, elk met een spectaculair uitzicht over de Golf van Napels.

Bij binnenkomst worden gasten begroet door een kalme elegantie, dankzij de minimale en verfijnde inrichting. De kamers hebben een ontspannen, relaxte sfeer met strakke lijnen en modern meubilair. Weelderige palmbeplanting en hoge plafonds creëren een luchtige sfeer in het hotel, die gasten uitnodigt om te ontspannen en tot rust te komen.

De kamers zijn ontworpen door architect Giuliano Andrea dell’Uva en stralen artistieke verfijning uit door de Italiaanse designmeubels die zijn gekozen, waaronder Edra Damier divano banken en Pallucco staande lampen.

Gasten die in het Primo Piano Posillipo verblijven, komen naar het hotel voor de stijlvolle esthetiek en de privacy. Het hotel staat op een klif met uitzicht over de oceaan en is de ideale locatie voor iedereen die op zoek is naar een verborgen toevluchtsoord net buiten de stad Napels.

De omgeving van Posillipo is een rustige, chique buitenwijk ten noorden van het stadscentrum. Het is een welvarende wijk vol grote villa’s en mooie terrastuinen.

Gasten die in dit hotel verblijven, kunnen genieten van de fantastische lokale restaurants die bekend staan om hun uitstekende visgerechten, of ontspannen op een van de afgelegen Posillipo-stranden zoals de Spiaggia delle Monache. Het Primo Piano Posillipo is een luxe boetiekverblijf voor iedereen die de rustigere kant van Napels wil ervaren.

New York Times recensie:

“Primo Piano Posillipo – ontworpen door de architect Giuliano Andrea dell’Uva en geopend in februari – ligt in de mooie Posillipo buurt in Napels en is een kleurrijke visie van hedendaagse stijl, die wordt getoond in de vier luchtige kamers, waaronder een met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee.”

Hotelgegevens

Adres:
299 Via Posillipo, Posillipo, 80123 Napels, Italië.

Beoordeling gasten:
4.3 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €125

Meer informatie

 

Caruso Place Boutique Naples

Caruso Place Boutique & Wellness Suites

Het Caruso Place Boutique is gevestigd in een 16e-eeuws paleis en is een eigentijdse boetiekaccommodatie in het hart van Napels.

Gasten van het Caruso Place Boutique waarderen de intieme grootte en privacy van het hotel, en de schitterende locatie tegenover de historische Galleria Umberto I en vlakbij het operagebouw San Carlo.

Binnen heeft de Caruso Place Boutique een modern ontwerp met ruime gastenverblijven die zijn ingericht met kunstzinnige details. De gastenkamers zijn ruim met een eenvoudig ontwerp, aantrekkelijke gewelfde plafonds en modern meubilair.

De badkamers in de gastenkamers zijn royaal en voorzien van kleurentherapie, en de suites beschikken over grote jacuzzi’s in de badkamer of het slaapgedeelte.

Het Caruso Place Boutique is klein en intiem en zorgt ervoor dat er goed voor de gasten wordt gezorgd. Hoewel er geen restaurant in het hotel is, wordt er dagelijks een royaal ontbijt geserveerd met ’s avonds een wijnproeverij.

De spa-opties in het Caruso Place Boutique zijn ook fantastisch met luxe spafaciliteiten in elke kamer. Gasten kunnen tijdens hun verblijf genieten van luxe spabehandelingen, waaronder gezichtsbehandelingen, massages en schoonheidsbehandelingen.

Het Caruso Place Boutique is een prachtig hotel met een benijdenswaardige locatie die bezoekers aantrekt die op zoek zijn naar een centrale locatie. Dit hotel ligt aan de Via Toledo, een oud winkelgebied in het centrum van Napels.

Het hotel biedt gasten de ideale gelegenheid om de stad en haar prachtige culturele erfgoed te verkennen voordat ze terugkeren naar Caruso Place Boutique om te ontspannen en weer op te laden.

Hotelgegevens

Adres:
Via Toledo 256, Plebiscito, 80100 Napels, Italië.

Beoordeling gasten:
4.3 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €185

Meer informatie

 

Artemisia Domus Naples

Artemisia Domus

Het Artemisia Domus is ideaal gelegen in het historische hart van Napels, zodat u op slechts enkele ogenblikken verwijderd bent van de meest iconische bezienswaardigheden van de stad. Dit luxe boetiekhotel is gevestigd in een historisch gebouw dat charme en karakter uitstraalt. Het is een ideale uitvalsbasis voor iedereen die op Napolitaans avontuur gaat.

De lobby van het Artemisia Domus is gezellig en uitnodigend en verwelkomt gasten met zijn indrukwekkende Italiaanse stijl. Het interieurontwerp combineert naadloos vintage elementen met hedendaagse kunst, en biedt toch een geruststellend toevluchtsoord uit de hectische stad die vlak voor de deur ligt.

De kamers zijn uniek ontworpen met een eigentijdse stijl, moderne faciliteiten en strak meubilair. De kamers zijn ruim, met strakke lijnen en de privébadkamers hebben spafaciliteiten zoals cascadedouches, hydromassagebaden en chromotherapiefaciliteiten.

Het ontbijt wordt dagelijks voor de gasten geserveerd in de eetzaal van het hotel en bestaat uit een indrukwekkende selectie plaatselijke gebakjes, vers fruit en Italiaanse koffie.

Het personeel van Artemisia Domus biedt gasten een persoonlijke service om ervoor te zorgen dat hun verblijf onvergetelijk is en zal u graag helpen met het regelen van rondleidingen door de stad, het aanbevelen van lokale restaurants en het geven van advies over de beste plekken om Napels te bekijken.

Dankzij de centrale ligging is dit hotel een toevluchtsoord waar gasten kunnen ontspannen in de comfortabele, maar verfijnde omgeving van het hotel.

Met zijn aantrekkelijke boetiekstijl en stijlvolle kamers, elk met eigen spa-achtige faciliteiten, is het Artemisia Domus de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een luxe verblijf en tegelijkertijd de schatten van de stad voor de deur wil hebben.

Hotelgegevens

Adres:
Via dei Carrozzieri a Monteoliveto, 13, 80134 Napels, Italië.

Beoordeling gasten:
4.5 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €95

Meer informatie

 

Hotel Art Resort Galleria Umberto

Art Hotel Galleria Umberto

Art Resort Galleria Umberto is een verfijnd hotel in de historische wijken van de stad, in het hart van de actie. Het hotel ligt in de iconische Galleria Umberto I, een historisch Victoriaans winkelcentrum uit 1880.

Het hotel heeft dan ook een benijdenswaardige locatie met veel culturele bezienswaardigheden, uitstekende restaurants en een prachtige winkelpassage voor de deur.

Als u Hotel Art Resort Galleria Umberto binnenstapt, wordt u begroet met luxe details, marmeren vloeren en een ultraglamoureus ontwerp. De gastenkamers zijn ontworpen met een verfijnde luxe-esthetiek en hebben als thema verschillende kunstenaars, zoals Miro, Klimt en Picasso.

Gasten kunnen ontspannen in kamers met bedden met dramatische gouden details, fijn beddengoed en weelderige stoffen.

Het hotel is klein met slechts 16 kamers in totaal, die allemaal voorzien zijn van airconditioning, gratis WiFi en een lcd-tv. Elke kamer heeft ook een marmeren privébadkamer met een spa, een hydromassagedouche of een bad.

Gasten van het hotel zullen het serviceniveau van het personeel waarderen, dat graag helpt bij het reserveren van restaurants en advies geeft over de beste bezienswaardigheden in de fascinerende stad Napels.

Met de populairste attracties van de stad op een steenworp afstand en een pittoreske locatie is Hotel Art Resort Galleria Umberto de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een bijzonder verblijf in de stad.

Hotelgegevens

Adres:
Galleria Umberto I, 83, Plebiscito, 80132 Napels, Italië.

Beoordeling gasten:
4.2 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €130

Meer informatie

 

Over onze boetiekhotel tips in Napels

Ons bedrijf is gespecialiseerd in reisonderzoek en helpt u bij het ontdekken van de beste boetiekhotels die Napels te bieden heeft. Onze aanbevelingen zijn niet alleen gebaseerd op onze perspectieven. In plaats daarvan weerspiegelen ze de mening van talloze reizigers die deze plaatsen uit eerste hand hebben ervaren.

Wij vereenvoudigen uw zoekproces door trendy en artistiek ontworpen hotels in de stad te identificeren. Bepaalde accommodaties kunnen zo uitnodigend en gepassioneerd zijn dat u het moeilijk vindt om uw kamer te verlaten.

Houd er rekening mee dat wij alleen hotels met een geconsolideerde gastenbeoordeling van 4.0 of hoger op onze lijst zetten. Deze scores zijn afkomstig van verschillende boekingswebsites en andere onpartijdige beoordelingsplatforms.

U kunt er dus gerust op zijn dat alle bovenstaande hotels een uitstekend verblijf beloven terwijl u Napels verkent.

 

Beste prijsgarantie

Krijg de beste aanbiedingen en prijzen voor uw verblijf in Napels met Booking.com en Hotels.com! Zij bieden prijsmatching, waardoor u gegarandeerd de laagste online prijs krijgt. Als u ten minste 24 uur voor het inchecken een goedkopere aanbieding voor dezelfde hotelkamer op een andere website vindt, neem dan contact met hen op om het verschil terug te krijgen.

 

Top 5 boetiekhotels in Napels

Laten we deze gids kort samenvatten. Op basis van duizenden beoordelingen van gasten en tips van reisdeskundigen zijn dit de beste boetiekhotels in Napels:

 

Meer tips voor Napels

Krijg meer geweldige inzichten zoals in de bovenstaande gids! Bekijk ook deze andere artikelen over Napels:

Waar overnachten in Napels

Goedkope hotels in Napels

Luxe hotels in Napels

Hostels in Napels