Copenhagen 5-star hotels

5 beste luxe hotels in Kopenhagen

Een van de gelukkigste plaatsen op deze planeet is de hoofdstad van Denemarken, Kopenhagen. Denemarken zelf wordt beschouwd als het gelukkigste land ter wereld. Bezoekers uit de hele wereld komen naar Kopenhagen om deze vrolijkheid te ervaren.

Als u door de straten loopt, ziet u meteen waarom de mensen zo vrolijk zijn. De sfeer in de stad is gemoedelijk en ontspannen. Het voelt eerder als een grote stad dan als een enorme metropool.

Er zijn weinig torenhoge wolkenkrabbers in de skyline. In plaats daarvan staan er moderne bouwwerken naast levendige traditionele architectuur.

Bezoekers kunnen de vele bezienswaardigheden op de fiets verkennen, met meer dan 250 mijl aan fietspaden. U vindt het themapark Tivoli Gardens, het beeld van de Kleine Zeemeermin, havens en groene ruimtes langs het pad. Kopenhagen is echt een opmerkelijke stad met voor elk wat wils.

Als u deze ongelooflijke plek wilt bezoeken, zijn hier de vijf beste luxehotels in Kopenhagen.

 

Nimb Hotel Copenhagen

Nimb Hotel

Reizigers die een Scandinavisch sprookje willen beleven, kunnen terecht in het Nimb Hotel. Voor velen is het een droom die uitkomt zodra ze de dromerige Moorse gevel zien. Dit hotel ligt tussen de grillige paviljoens en draaimolens van Tivoli Garden, een van de oudste themaparken ter wereld.

De binnenkant van dit hotel stelt niet teleur. Hun goed ingerichte kamers en suites zijn de perfecte rustplaats. Veel van deze kamers hebben een spectaculair uitzicht op de Tivoli-tuinen.

Gasten die wat willen luieren en genieten van het prachtige terrein kunnen dat doen bij het zwembad op het dak. Op het terrein zijn vijf overheerlijke restaurants en een bar om van te genieten.

De beste kenmerken van het hotel zijn het uitstekende personeel, de omgeving en de sfeer.

Lonely Planet beoordeling:

“Deze boutique belle maakt deel uit van de historische Tivoli Gardens en biedt 17 individueel ingerichte kamers en suites die strakke lijnen, prachtige kunst en antiek, luxe stoffen en technische extraatjes, zoals Nespresso koffiemachines en Bang & Olufsen tv’s en geluidssystemen, combineren.”

Hotel details

Adres:
Bernstorffsgade 5, 1577 Kopenhagen, Denemarken.

Gastenbeoordeling:
4.6 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €350

Meer informatie

 

Hotel d'Angleterre Copenhagen

Hotel d’Angleterre

Hotel d’Angleterre is sinds de oprichting in 1755 een bezienswaardigheid in Kopenhagen. Het is wereldberoemd om zijn luxe, stijl en verfijning. Het hotel is onlangs heropend na een renovatie, en het is nu mooier dan ooit.

De ruimtes in dit hotel combineren perfect de Victoriaanse structuur met modern Scandinavisch design. Het resultaat is een historisch hotel dat voldoet aan de hedendaagse behoeften. Gasten hoeven niet ver te gaan om de wonderen van Kopenhagen te ontdekken.

Het eigen restaurant, Restaurant Marchal, is een restaurant met een Michelin-ster. U kunt ook genieten van de Balthazar Champagne Bar, de Amazing Space Spa en het zwembad. Er is zelfs een winkelruimte, d’Angleterre Creations, waar u kunt winkelen tot u erbij neervalt.

Gasten waren dol op het voortreffelijke eten, de lovenswaardige service en het stijlvolle decor.

New York Times recensie:

“Het historische Hotel d’Angleterre dateert uit de 18e eeuw en werd in 2013 na een twee jaar durende renovatie van top tot teen gerenoveerd met 90 elegante kamers en suites, een New Nordic restaurant en een chique champagnebar.”

Hotel details

Adres:
Kongens Nytorv 34, 1050 Kopenhagen, Denemarken.

Gastenbeoordeling:
4.6 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €475

Meer informatie

 

Nobis Copenhagen

Hotel Nobis

De ervaring van het Nobis Hotel is er een van luxe en gemak. Dit perfect ontworpen uitje ligt naast de Tivoli-tuin en heeft een toplocatie in de stad. U kunt genieten van alle voorzieningen die uw hotel te bieden heeft en eropuit trekken om Kopenhagen te verkennen.

In dit hotel vindt u 88 onberispelijk ontworpen kamers en suites. Elk van deze kamers en suites heeft een sfeervol uitzicht op de stad. Het hotel biedt gasten uitzonderlijke voordelen, waaronder een eigen sauna en fitnessruimte.

Als u op zoek bent naar eten, kijk dan niet verder dan het hotelrestaurant Noi onder leiding van Frederik Sandberg. U kunt dat heerlijke eten wegspoelen met drankjes van Marble Bar.

Hoogtepunten van dit hotel zijn het ontwerp, de ligging in de Tivoli Garden en de gastvrijheid.

Hotel details

Adres:
1 Niels Brocks Gade, 1574 Kopenhagen, Denemarken.

Gastenbeoordeling:
4.4 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €295

Meer informatie

 

Royal Hotel

Hotel Radisson Collection Royal

Het Royal Hotel was misschien wel het eerste designhotel in Kopenhagen. De wereldberoemde Deense architect Arne Jacobsen ontwierp elk detail, van het gebouw tot het meubilair. Sindsdien zijn er renovaties geweest, maar de oorspronkelijke geest is gebleven.

Hoewel het gebouw verre van een van de hoogste wolkenkrabbers ter wereld is, is het torenhoog voor Kopenhagen. Omdat het in een hoogbouw ligt, zijn er spectaculaire uitzichten. De suites beginnen op de twintigste verdieping en hebben de beste uitkijkpunten.

Alle gasten kunnen genieten van dit adembenemende uitzicht vanuit Alberto K. Dit Italiaanse restaurant bevindt zich bovenaan dit schitterende hotel. Aan de onderkant van dit opdoemende bouwwerk bevindt zich een café en een lounge.

Bezoekers waren dol op de stijl van de jaren 60, de centrale ligging en de strakke ambiance van het Royal Copenhagen.

Hotel details

Adres:
Hammerichsgade 1, 1611 Kopenhagen, Denemarken.

Gastenbeoordeling:
4.4 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €155

Meer informatie

 

Hotel Skt Petri

Hotel Skt Petri

Dit blitse hotel ligt in de Latijnse wijk van Kopenhagen, naast het belangrijkste winkelgebied. Het gebouw was vroeger een groot warenhuis, maar is nu een retro-futuristisch hotel.

De buitenkant verraadt het verleden van het warenhuis, maar binnen is er geen spoor van. Het interieur is modern met een Scandinavische hedendaagse esthetiek.

Hotel Skt Petri is een groot hotel met 288 kamers die de gasten de aandacht geven die ze verwachten bij een klein boetiekje. Elke kamer, ongeacht de grootte en klasse, is goed ontworpen en comfortabel.

Het restaurant en de bar van het hotel grenzen aan de hoofdlobby. Gasten kunnen actief blijven met gratis fietsverhuur en een fitnesscentrum.

Gasten genoten van de uitzonderlijke kamers, sfeer en locatie.

Hotel details

Adres:
Krystalgade 22, 1172 Kopenhagen, Denemarken.

Gastenbeoordeling:
4.6 van 5

Prijs per nacht:
Vanaf €110

Meer informatie

 

Over onze aanbevelingen voor luxe hotels in Kopenhagen

Wij zijn een reisonderzoeksbureau. Ons team helpt u de beste luxe hotels in Kopenhagen te ontdekken door het internet voor u te onderzoeken. We hebben ook een aantal van deze plaatsen bezocht.

Het is dus niet alleen onze mening, maar de mening van vele reizigers die u voorgingen. Wij maken het u gemakkelijk om de meest luxueuze en exclusieve 5-sterrenhotels in de stad te vinden.

Let op, wij vermelden alleen hotels met een geaggregeerde gastenbeoordeling van ten minste 4,0 uit 5. Wij verzamelen alle beoordelingen van verschillende boekingssites en andere onbevooroordeelde beoordelingswebsites.

U kunt er dus zeker van zijn dat alle bovenstaande hotels u een geweldig verblijf in Kopenhagen bieden.

 

Beste prijsgarantie

Wij werken samen met Booking.com en Hotels.com om u de beste prijs te bieden voor uw verblijf in Kopenhagen! Beide sites bieden prijs matching, zodat u er zeker van kunt zijn dat u de goedkoopste tarieven krijgt voor een luxe hotel in Kopenhagen.

Als u ten minste 24 uur voor het inchecken een nog lagere prijs vindt op een andere site, neem dan contact met hen op om het verschil terug te krijgen!

 

Beste 5-sterren hotels in Kopenhagen

Na het lezen van deze gids, laten we nu samenvatten wat we geleerd hebben. We hebben de beste 5-sterrenhotels in Kopenhagen gevonden dankzij beoordelingen en tips van duizenden gasten en reisdeskundigen:

 

Meer aanbevelingen voor Kopenhagen

We hopen dat u geniet van het advies dat we u hierboven hebben gegeven. Zo ja, bekijk dan zeker enkele van onze andere artikelen over Kopenhagen:

Waar overnachten in Kopenhagen

Goedkope hotels in Kopenhagen

Boetiekhotels in Kopenhagen

Hostels in Kopenhagen